Известие

Collapse
No announcement yet.

нещо се прее.... яко май

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• нещо се прее.... яко май

здравейте колеги нещо май се прееба алфето ми.1,6T.Sкакто си карам извън града направи един облак дим изведнъж и после се оправи пак.оставих я пред нас да стои известно време и като запалих същия облак и не искаше да се форсира като че ли се дави.проверих мерише на бензин не на масло и не мога си обясня кво и стана на алфата ми.тая ламбда сонда може ли да ми прави проблеми че тя и без това май не е добре забива се при рязко подаване на газ,а вече и взе да прекъсва съвсем.благодаря за вниманието
    Alfa Romeo 155 2,0 T.Spark

При използване на автомобила на къси разстояния при зимни условия, може да се окаже, че нивото на маслото се покачва, вместо както е нормално-леко да спада. Вие не сте открили извор на масло, а съдържанието на картера се е увеличило вследствие кондензирането на бензиновите пари. Вие усещате миризмата на бензин в маслото дори от извадената нивомерна пръчка.А това забиване на предницата е от ламбда сондата
    Last edited by emo84; d.m.y г., 21:05.

Comment

Нивото на антифриза как е?
      Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
      Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
      Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
        Нивото на антифриза как е?
        всичко е наред ниво на масло антифриз направо съм в потрес кво и стана на алфичката ми.де не моа събера пари да и сменя ремъците сега остана и да се прее......нещо и направо ...................

Comment

може и свещите да не са ти нещо наред,щото когато некоя се е.... не се изгаря бензина ами го изхвърля,аз имах този проблем като купих моята,смених ги и сичко е на 6 да чукна на дърво.комплект в bosch e 60 лв.

Comment

Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщение
            може и свещите да не са ти нещо наред,щото когато некоя се е.... не се изгаря бензина ами го изхвърля,аз имах този проблем като купих моята,смених ги и сичко е на 6 да чукна на дърво.комплект в bosch e 60 лв.
            дано не е сериозно че незнам кво ще правя,за всеки случай утре ще проверя пак масло и антифриз дали са си там

Comment

И аз те съветвам да си провериш свещите.
              sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

дано не е сериозно,че знам ква затра на нерви са тия коли и най вече,но провери това дето ти казах,успех!!!

Comment

Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщение
                  дано не е сериозно,че знам ква затра на нерви са тия коли и най вече,но провери това дето ти казах,успех!!!
                  благодаря ще видя да проверя свещите макар че не знам как се вадят то там доста джунджурии има

Comment

я прегледай това http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F3%F7%E5%ED%E5 ще ти е от полза

Comment

колега мота беше саштата работа просто смених бензиностанцията и колата мисе оправи моята е 16 боксер а ти имашли гас защото може и от това дае просто зареди от другаде

Comment

Първоначално публикувано от batmisho Покажи съобщение
                        колега мота беше саштата работа просто смених бензиностанцията и колата мисе оправи моята е 16 боксер а ти имашли гас защото може и от това дае просто зареди от другаде
                        днес минах през един приятел има сервиз и според него е дебитомер,но аз съм по-навит ламбда сондата да е.като я форсирам на място пуши черно като развален дизел,а и сутринта пак изпуши много грозно

Comment

колега и аз имам същият проблем,но без този облак дим които вади твоята.когато подам натискам повече газта и колкото по рязко е натискам колата толкова повече се дави.бях на елкон и ми казаха че е ламбда сонда..
                          alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hp sigpic CRASH
                          145 1.6 16v TS 99
                          166 2.4 JTD 150(hp)

Comment

кофти колеги бега ми и маслото вече наистина се прее... яко алфето

Comment

Гарнитура на главата,пробито бутало,счупени сегменти.Както и да го погледнеш-сваляне на главата!Съжалявам за колицата ти,но това те чака.Успех!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                              X